Jak darovat duševní klid: Dárkové poukazy Mojra.cz

fashion

Pomalu, ale jistě se blíží čas Vánoc a každý začíná uvažovat, jaké dárky nadělí svým blízkým pod stromeček. Při výběru toho pravého dárku nás většinou trápí zejména otázka, zda se dotyčnému bude líbit, jestli ho potěší, nebo jej zasune někde na půdu mezi ostatní nevhodné dárky. A pak, po letech, se dopustí společenského faux pas, když se rozhodne svou sbírku nehodících se věcí ztenčit a posunout danou věc o dům dále, jenže ji nedopatřením věnuje právě vám, který jste ji tenkrát daroval. Rozpaky jsou obrovské a hádka je na spadnutí, jen málokdo přejde takovou událost bez povšimnutí.


Zákon schválnosti tomu chce, že zatímco my si nepamatujeme, že jsme kýčovitou vázu dostali od tchyně, ona to má v paměti do konce života. Proto dnes mnoho z nás volí dárky neutrální, které potěší v každé situaci. Ano, mluvíme o voucherech, tedy dárkových poukazech. Ty mají různou podobu a formu, od elektronických po tištěné, v zajímavých designech atd. Prostřednictvím poukazu můžeme darovat v podstatě cokoliv, od zboží, gastro zážitků, až po víkendové pobyty či dovolenou.


A právě proto vytvořila online psychologická poradna Mojra.cz dárkové poukazy ke všem druhům svých konzultací. Myslíme si, že darovat někomu způsob, jak zapracovat na svém duševním klidu a zbavit se problémů činí z těchto poukazů opravdu něco výjimečného. Vždyť přáním každého z nás je nalézt své štěstí a udržet si jej.


Mnoho z vás pomyslí na to, že pokud obdarujete někoho poukazem k psychologovi, dostanete ho do trapné situace. Zkuste to a uvidíte, že opak je pravdou. Mnoho lidí se i dnes potýká se zažitými předsudky, proč psychologickou pomoc nevyhledat. Někteří mají obavy z reakcí okolí, nemají dostatek času za psychologem cestovat, bojí se, aby je nikdo neviděl vcházet do ordinace psychologa apod. Online psychologická poradna Mojra.cz na všechny tyto osoby myslí, a dopřává jim možnost odborných konzultací z pohodlí domova. Často však o této šanci nemají ani zdání, proto za ně učiňte ten první krok a obdarujte je některým z dárkových poukazů. Ať už zvolíte 30ti minutovou konzultaci, či komplexní psychologickou péči, nemůžete šlápnout vedle.


Další otázkou, která vás jistě napadne je to, jak poznat, že dárkový poukaz Mojra.cz bude opravdu tím správným dárkem? Tady určitě doporučujeme jedno, cizímu člověku, o kterém zhola nic nevíte, jej raději nedarujte. Ovšem v případě, kdy se jedná o osobu, která je vám blízká a kterou dobře znáte? Ano, právě tehdy je poukaz vhodný. Může se jednat o rodiče, jenž se nedokáží vyrovnat s odchodem dětí z domova, řeší partnerskou krizi, nebo neví, jak se vyrovnat s výchovnými problémy svých dětí. Kamaráda, který se stal obětí šikany a bojí se vyhledat pomoc. Kamarádku po těžkém rozchodu/rozvodu. Dárkové poukazy na konzultaci s psychologem se mohou stát také velmi ceněným benefitem pro zaměstnance vaší firmy. 


Vyhledat pomoc psychologa se velmi často zdráhají i ti, jenž se potýkají s těžkou životní zkouškou, jako je např. úmrtí dítěte, a přitom právě zde je terapie tím nejlepším řešením. Mnohdy si ani oni sami neuvědomují, že jejich problém není banální, chybí jim nadhled a vy jím tímto dárkovým poukazem můžete ukázat cestu. Rozhodně účinnou formou dárku bude poukaz v případě týraných žen, svěří se vám, ale na odborníka se samy bojí obrátit. Mají také většinou strach, že by jejich trýznitel zjistil, že o tomto problému s někým hovořily, nevychází z domu apod.


Tento výčet případů, kdy je vhodné dárkový poukaz věnovat, je pouze přibližný. 



Jak to funguje?


Stačí přejít na www.mojra.cz, vybrat si z nabídky dárkových poukazů a objednat si jej. Poukaz vám bude zaslán v grafické podobě na email, nebo v případě zájmu si jej můžete nechat poslat poštou.  Každý dárkový poukaz obsahuje unikátní kód, který má platnost 4 měsíce od zakoupení. Výběr psychologa a termín konzultace si již zvolí obdarovaný sám.



Každý člověk v životě zažije moment, kdy neví jak dále a shledává svou situaci bezvýchodnou. Nebo se potřebuje prostě jen vypovídat někomu nezaujatému, který se v dané problematice orientuje. Přemýšlejte tedy i této možnosti, tedy darovat blízkému poukaz na konzultaci se zkušeným psychologem. 


Připojte se do diskuze.
Zadéjte Váš kometář.