VIDEO: Chci se objednat k psychologovi - jaké jsou možnosti?

fashion

Mnoho lidí se i dnes potýká s předsudky, které mu v návštěvě psychologa brání. Jiní zase obohacují svou knihovnu a mysl publikacemi o duševním rozvoji, o životních moudrech apod. Dokud na všechny obecné rady pohlížíte s odstupem, můžete z nich čerpat inspiraci. Jakmile však všechna mota a rady začnete šířit jako jakousi mantru, máte na (další) problém zaděláno. Přejímání cizích myšlenek bez ohledu na své pocity a názory vám v konečném důsledku s potížemi nepomůže, ale naopak přidá mnoho dalších starostí. Jednoduše řečeno, ať už vyjde sebevíc motivačních rádců v různých formách, poradenství s psychologem se nic nevyrovná. 



Jak vyhledat pomoc psychologa, jaké jsou možnosti a jak se k němu co nejrychleji objednat?


Dozvíte se to v tomto videu.



Video pro vás připravila majitelka a psycholožka online psychologické poradny Mojra.cz  PhDr. Michaela Miechová.

                                                                      


Digitální technologie mohou i pomáhat! Jedním příkladem za všechny je rozvoj online psychologického poradenství a tedy možnosti psychologické konzultace přes internet. Již nějakou dobu fungují telefonické linky důvěry, písemné internetové poradenství i chaty. Lidé ale občas namítají, že jim chybí kontakt tváří v tvář. Psychologická konzultace přes webkameru v sobě nese pohodlí a dostupnost online poradenství i prvky kontaktu tváří v tvář.


S psychologem se můžete spojit třeba přes aplikaci či program, který umožňuje přenos videa (např. SKYPE) nebo také telefonicky (některé typy mobilních telefonů umožňují videohovory). Konzultace může proběhnout z jakéhokoli místa, které si vyberete. Zvolit byste však měli takové místo, kde vás ideálně nic neruší a cítíte se v něm bezpečně a příjemně.



 Pokud si vyberete možnost online konzultace v naší online psychologické poradně Mojra.cz naleznete jednoduchý návod na to, jak se objednat jak ve videu, tak i v článku Krok za krokem: Jak se objednat k psychologovi.


 Psycholog se stará o vaši psychiku, duši, mysl. Kdykoli tedy prožíváte něco, co dává vaší psychice zabrat, co vás trápí nebo vyčerpává, můžete se na psychologa obrátit.




.




Pokud si nevíte rady a pořád trochu tápete, jestli pomoc psychologa vyhledat nebo ne, rádi vám s tím pomůžeme. Můžete využít naší telefonické podpory (+420 731 226 690) nebo napsat e-mail na adresu poradna@mojra.cz.  Technická podpora je vám také k dispozici na chatu, který naleznete v pravém dolním rohu na našich webových stránkách.

Stačí, když stručně popíšete váš problém a my vyhledáme psychologa přímo pro vás, pomůžeme s objednávkou a objasníme všechny dotazy a nejasnosti týkající se psychologické konzultace.












Právě jste zhlédli VIDEO: Chci se objednat k psychologovi - jaké jsou možnosti?

Připojte se do diskuze.
Zadéjte Váš kometář.