VIDEO: Jaké problémy řeší psycholog?

fashion

Každý z nás se někdy v životě dostane do obtížné situace, se kterou si nedokáže poradit. Snažíme se najít nějaké východisko a při pátrání na internetu narážíme na různé zmínky o psychologických poradnách. Ale vždyť nejsem blázen, řeknete si. Tak proč bych měl/a své problémy řešit právě s psychologem? A co si o mě řeknou známí, rodina a sousedé, jakmile se provalí, že navštěvují psychologickou ordinaci?


Na to, a mnoho dalších otázek se vám dnes pokusíme nabídnou přijatelnou odpověď.




V jakých případech navštívit psychologa??


Dozvíte se to v tomto videu.



Video pro vás připravila majitelka a psycholožka online psychologické poradny Mojra.cz  PhDr. Michaela Miechová.

                                                                      


V první řadě je třeba si vyvrátit jeden z nejznámějších předsudků – ne každý blázen navštěvuje psychologa, a většina z těch, kteří absolvují psychologickou terapii nejsou blázni. Může se to zdát absurdní, ale opravdu i v dnešní době je tento pohled na věc velmi zažitý v podvědomí lidí. Na psychologa se přitom můžete obrátit i se zcela banálním problémem, v případě, kdy se potřebujete někomu svěřit a získat nový nadhled, nejlépe ze strany někoho nezaujatého. Protože i sebemenší problém může postupem času vykrystalizovat v cosi nezvladatelného s dalekosáhlými důsledky.



Návštěva psychologické poradny je opředena mnoha otazníky. Na co se bude psycholog ptát? jak mu máte odpovídat? A pomůže vám s problémem psycholog nebo psychiatr? 


s čím konkrétním se můžete na psychologa obrátit? Zde se nabízí vskutku jednoduchá odpověď – s čímkoliv, co vám ztěžuje život a negativně působí na vaše psychické rozpoložení.




Jestliže jste se právě vy ocitli v situaci, se kterou si neumíte poradit, nebojte se vyhledat pomoc odborníka. Navštívit psychologa není ostudou, ale dokazuje to, že jste si uvědomili svůj problém a chcete jej řešit. A pokud se bojíte, jak by reagovalo vaše okolí, máte možnost využít naši online psychologickou poradnu Mojra.cz z pohodlí vašeho domova a se zárukou naprosté diskrétnosti. 


.




Pokud si nevíte rady a pořád trochu tápete, jestli pomoc psychologa vyhledat nebo ne, rádi vám s tím pomůžeme. Můžete využít naší telefonické podpory (+420 731 226 690) nebo napsat e-mail na adresu poradna@mojra.cz.  Technická podpora je vám také k dispozici na chatu, který naleznete v pravém dolním rohu na našich webových stránkách.

Stačí, když stručně popíšete váš problém a my vyhledáme psychologa přímo pro vás, pomůžeme s objednávkou a objasníme všechny dotazy a nejasnosti týkající se psychologické konzultace.












Právě jste zhlédli VIDEO: S čím vám psycholog pomůže

Připojte se do diskuze.
Zadéjte Váš kometář.