VIDEO: Založení online poradny Mojra.cz

fashion

Jak už to tak bývá, i za naší poradnou stojí určitý příběh. Místy opravdu náročný. A jelikož jsme s vámi již pět let, chceme vám naši cestu alespoň trochu přiblížit.


Co bylo podnětem k založení online psychologické poradny Mojra.cz a s jakými problémy vám pomůžeme? 


Dozvíte se to v tomto videu.



Video pro vás připravila majitelka a psycholožka online psychologické poradny Mojra.cz  PhDr. Michaela Miechová.

                                                                      


--- Když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi ---


Často jsem se setkávala s klienty, kteří mívali problémy s dojížděním, nebo potřebovali vyřešit krizové situace co nejdříve a při vší snaze jsem jim nemohla pomoci, protože volný termín byl až za tři měsíce. Tehdy se mi vybavilo staré abrahamické pořekadlo, že když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. Tak se zrodil nápad poskytovat psychologickou pomoc rychle a efektivně - ONLINE. 


Návštěva psychologa je často protkána nervozitou, klienti se nemusejí v cizím prostředí cítit dobře, často na ně ordinace působí velmi izolovaně. Mají pak problém se uvolnit, což značně komplikuje průběh terapie. Oproti tomu v prostředí, které je klientovi příjemné se dokáže snáze otevřít.  


Konzultace přes Skype, Viber, WhatsApp, telefon nebo email může využít každý, kdo se potřebuje vyrovnat s nějakým problémem, jenž narušuje jeho psychickou pohodu. 


Pokud si vyberete možnost online konzultace v naší online psychologické poradně Mojra.cz naleznete jednoduchý návod na to, jak se objednat jak ve videu, tak i v článku Krok za krokem: Jak se objednat k psychologovi.


V dnešní uspěchané době nemáme času nazbyt. Při komunikaci s psychologem online ušetříme čas, který bychom jinak věnovali dojíždění do kamenné poradny, což jistě každý ocení.



Přečtěte si také náš příběh o tom, co už máme za sebou a proč děláme to, co děláme.



Pokud si nevíte rady a pořád trochu tápete, jestli pomoc psychologa vyhledat nebo ne, rádi vám s tím pomůžeme. Můžete využít naší telefonické podpory (+420 731 226 690) nebo napsat e-mail na adresu poradna@mojra.cz.  Technická podpora je vám také k dispozici na chatu, který naleznete v pravém dolním rohu na našich webových stránkách.

Stačí, když stručně popíšete váš problém a my vyhledáme psychologa přímo pro vás, pomůžeme s objednávkou a objasníme všechny dotazy a nejasnosti týkající se psychologické konzultace.












Právě jste zhlédli VIDEO: Založení online poradny Mojra.cz 

Připojte se do diskuze.
Zadéjte Váš kometář.