Mojra.cz: Konzultace s psychologem v jakoukoliv denní dobu

fashion

Rozhodnout se k návštěvě psychologa není vždy jednoduché. Musíte překonat všudypřítomné předsudky, přiznat si problémy, sebrat odvahu. Můžou vám hlavou běžet spousty otázek: Opravdu potřebuji jeho pomoc? Nedokážu přece jen vše vyřešit sám/sama? Kde mám hledat a kam budu muset dojíždět? Jak dlouho budu muset čekat na první setkání? A co když to budu stíhat z práce?


Psycholog neustále po ruce


Problémy jak známo nechodí po horách… A co je hlavní, nerozlišují místo a čas, kdy na vás dolehnout. Ať už se pohádáte s partnerem po večírku, nebo vás přepadne pocit úzkosti doma u televize, je vždy nedocenitelné mít možnost si s někým o všem popovídat. Nejlépe s odborníkem. A ještě lépe v jakoukoliv denní dobu.


Online psychologická poradna Mojra.cz


Online konzultace ocení nejen ti, kterým se za pomocí nechce cestovat, ale i ti, kteří se tam z nějakého důvodu dostavit nemohou (např. senioři, maminky na mateřské dovolené, pracovně vytížení jedinci, týrané osoby, lidé imobilní, trpící úzkostí, sociální fobií).


Výhodou jsou také opravdu krátké objednací lhůty (konzultace i do hodiny od objednání), a možnost terapie v ranních, odpoledních i večerních hodinách. Konzultaci tak můžete mít i ve tři hodiny ráno nebo o klidně o půlnoci. A navíc nejen v pracovní dny, ale i o víkendu.

 



Psychologové online poradny Mojra.cz jsou dostupní klientům z pohodlí jejich domova. Vše, co potřebují je internetové připojení nebo telefon.

 

 



     Konzultace probíhají formou videohovoru přes Skype, WhatsApp, Viber, telefonického hovoru či emailem.

 



Mgr. A. Kozárová Huson - psycholog poradny Mojra.cz


Pokud potřebujete pomoc psychologa v době, kdy ostatní spí, neváhejte si objednat konzultaci s psycholožkou Mgr. Adélou Kozárovou Huson, která nabízí termíny nejen v průběhu dne, ale také v nočních a brzkých ranních hodinách. Pomůže vám s řešením náhlé i dlouhodobé krize ve vztahu, s partnerskými problémy, psychosomatickými obtížemi aj. Mgr.Kozárová Huson nabízí kromě individuálního poradenství pro dospívající a dospělé také krizovou intervenci, motivační rozhovory, pomoc s imigračními problémy (odloučení od rodiny, adaptace na nové prostředí) a mnoho dalšího.

 






Naši psychologové vám věnují maximální pozornost a péči, navíc s tím komfortem, že se nemusíte „vláčet“ do žádné kanceláře.

 








Postup, jak si objednat konzultaci v online psychologické poradně Mojra.cz si můžete přečíst v článku Krok za krokem: Jak se objednat k psychologovi nebo se podívejte na VIDEO: Jak se objednat k psychologovi.


Připojte se do diskuze.
Zadéjte Váš kometář.